söndag 5 juni 2011

Söndag, Sunday, Domingo, Diumenge, Sonntag, Dimanche


Har just börjat läsa Elizabeth Gilberts bok "Eat pray love". Den verkar lovande! Intressant det där med att söka andligheten...


I eftermiddags tog Kristin och jag en promenad på Paseo Marítimo. En ganska kort promenad. Sedan satt vi länge på en uteservering och tog något att dricka och pratade om allt möjligt. Bland annat om vår resa till Rom. När den ska bli av är inte bestämt, bara ATT vi ska åka. Precis som Elizabeth Gilbert faktiskt. Fast vi ska bara åka en långhelg. Men ändå... :)


Kan se tillbaka på en härlig helg! I morgon är det ny arbetsvecka igen MEN det är bara 14 arbetsdagar kvar till semestern!!! Juppi!

Ha en härlig vecka!

2 kommentarer:

  1. Grattis till den fina tvättbalkongen!
    Tänk att du tom missade Anders Eldeman för detta evenemang.... förstår att din bror blev förvånad :)
    Här har de lediga dagarna gått till liiiite jobb, liiite kultur - en konsert i eftermiddags med HSO - och så mycket slappande. Var faktiskt på fest i lördags men eftersom jag skulle jobba i söndags blev det inte så sent och väldigt nyktert :)
    Hur länge stannar ni i Sverige? Ser fram emot det där vinet och pratstunden...... och köttbullarna förstås men ni kommer väl inte denna vägen?

    SvaraRadera
  2. Vi ska vara i Sverige i en dryg vecka.

    Det blir ingen tur till dina trakter den här gången men NÅN gång blir det av. Det är jag ganska säker på :)

    SvaraRadera