måndag 30 maj 2011

Kan inte kommentera!!

Det är något fel på min bloggsida. Jag kan inte längre svara på kommentarer... Vet inte varför...

Karin: vadå sidenrosor???!!! :)

Hur hade du det med barnbarnet? Berätta gärna om du har tid och lust!

2 kommentarer:

  1. Vill en farmor berätta om sitt barnbarn?? Har påven.... :)

    Det var toppenmysigt.
    Vi lagade middag och bakade tillsammans - byggde mängder av Lego och läste X antal sagor. Farmor har en viss förkärlek för Bu och Bä´s lätt knasiga värld och så då Paddington som aldrig blir för gammal.

    Barnet sprang Stockholms Minimara och var så till sig att han ville springa en gång till... Han sjöng "Popular" för mig med en väldig inlevelse - han kan en ytterst sparsam del av texten, typ "popular" och "impossible" och något "love", resten är hemmagjord engelska.
    Gissa vad jag satt och nynnade på, på tåget hem?

    På lördagen var vi först på en form av "lekland" där barnet körde bil i evigheter - det var nästan så att vi fick dra honom därifrån. På kvällen var mamma och pappa på bjudning och farmor fixade lördagsmyset med lördagsgodis, popcorn och kall "Omboy" som barnet säger.
    Vi tittade på TV - Postkodmiljonären och Lottodragningen, inte för att han har någon lott utan för att det är så himla roligt med bollarna med siffror på. Naturligtvis köpte vi en lottolapp som vi fyllde i tillsammans - barnet räknar obehindrat till 20, sedan säger han "tvåa etta", "trea femma". :) Tyvärr vann vi ingenting!

    Efter TV:n fick farmor se sig besegrad i ett "Afrikas Diamant" med ytterst egenpåkomna regler.

    Efter maran på söndagsmorgonen for vi hem och byggde mer Lego, busade, bakade Castors sockerkaka - ifall du inte visste det så kan jag berätta att Castor är en oerhört söt bäver som har en kompis som heter Frippe - och så kom vi till den oundvikliga stund när farmor ska åka hem - den stunden klarar vi inte så bra barnet och jag, så den behåller vi för oss själva....
    Men vi ses igen i juli och farmor började längta så snart hon satt sig på tåget!

    SvaraRadera
  2. Va mysigt det låter! Vilken tur han har som har en så härlig farmor!! :)

    SvaraRadera