måndag 17 januari 2011

The fridge is empty!

Så här ser vårt kylskåp ut just nu:


Nej, nu tog jag i!!! :-) Riktigt SÅ tomt är det inte!

Men brukar det hända er ibland att allt tar slut på samma gång liksom? Så är det i alla fall hemma hos oss just nu. T o m hushållspappret är slut! Ja, det brukar jag förstås inte ha i kylskåpet... Visserligen är jag opraktisk när det gäller hushållsarbete men DÄR går gränsen!! :-)

Det är inte annat att göra än att åka och storhandla för så här kan vi ju inte ha det!

Ha en härlig vecka!!

4 kommentarer:

  1. Storhandla som är så kul - först travar man runt i affären och trängs med alla andra som är ute i samma ärende. Man plockar ner från hyllorna och lägger i vagnen. Så går man till kassan och plockar upp allt igen och lägger det på bandet. Sedan plockar man ner allt i kassar och ställer de i vagnen. Så ställer man allt i bilen och kör hem.
    Väl hemma asar man upp allt för trapporna och så börjar det roliga arbetet med att plocka upp allt från kassarna och ställa det på plats.
    Då har man handat varje vara sex ggr.

    Totalt har man betalat en eller flera tusenlappar och när det väl är på plats har man glömt vad man köpte och undrar hur i all världen det kunde bli så dyrt.
    Storhandla gillar vi ..... INTE!:)

    Vem lagar mat hos er?

    SvaraRadera
  2. Håller helt med dig Karin det är ett jäkla plocka ner och plocka upp!

    Därför är det jättekäckt det där som jag kommer mig för ibland att beställa på internet och få maten hemkörd. Men då gäller det att ha framförhållning, det måste ju beställas minst en dag i förväg... Vet inte om ni kan göra så på typ ICA?

    När det gäller matlagningen hos oss så är det så att för att överleva så lagar jag maten. Skulle vi vänta på att far i huset skulle komma hem och laga den så blev det inte mycket ätit här. :-) Det är helt enkelt mest praktiskt att jag gör det. Men det blir enkla saker för det mesta. Tur att sonen är så snäll som han är. Han tycker allt är gott. Gnäller aldrig.

    SvaraRadera
  3. Jo vi kan också beställa mat över internet men det funkar inte i alla stadsdelar. Och så måste man ju ha tänkt i förväg ......... och hur ofta har man det!? :)

    SvaraRadera
  4. Just det! Hur ofta har man det? Alltför sällan!! :-)

    SvaraRadera